• hoofdvestiging fietsverhuur zandvoort Bezoek onze hoofdvestiging in Zandvoort en laat u verrassen door het brede aanbod van huurfietsen.

  Behind the beach Hoofdvestiging Zandvoort

 • Nieuw in ons assortiment de Ebero E-scooter

  Ebero E-scooter

 • 2018 nieuw elektrische fatbikes. Leef je uit met deze super fiets!

  2018 nieuw elektrische fatbikes

 • met je huurfiets op de boulevard van zandvoort Met uitzicht op zee genieten van uw huurfiets van Behind The Beach

  Fietsen over de boulevard van Zandvoort

 • vestiging fietsverhuur bloemendaal Onze vestiging in Bloemendaal is gevestigd op Camping de Lakens

  Onze vestiging in Bloemendaal

 • Neem een huurfiets en geniet van de natuur rond zandvoort Rond zandvoort heeft u een ruime keus aan fietspaden, die u door het prachtige duingebied leiden. Zodat u heerlijk kunt genieten van de natuur

  Op de fiets door de duinen met uw gezin of gezellig met een groep vrienden of huur een fiets voor uw bedrijfs uitje

 • Op een gehuurde fiets de stad haarlem verkennen U kunt op veel manieren naar Haarlem. Maar met de fiets bereikt u moeiteloos de mooiste plekjes in deze stad.

  Fiets eens naar en door Haarlem en geniet van deze mooie oude stad.

 • vespa scooter verhuur zandvoort

  Vespa ScootersBehind the Beach Bike Rentals heet u hartelijk welkom in Zandvoort aan Zee en Bloemendaal. Wij bieden u verrassend veel modellen huurfietsen aan. Comfortabel, sportief en gewoon voor de gein. Wij hebben altijd een passende huurfiets voor u.Elektrische fatbikes

Door de setting van de fiets aan te passen ontstaat een sportieve fiets die je in staat stelt om de sensatie van een echte enduro-rally te ervaren. Doordat het ergonomische frame kan worden aangepast, heb je altijd het gevoel van controle. Hierdoor én dankzij de elektrische ondersteuning wordt een off-road rally ook mogelijk voor de mensen voor wie MTB te moeilijk of te zwaar is. Want snelle paden, steile hellingen; de fatbike deinst nergens voor terug.

Ebero E-scooters

De Ebero-bikes zijn uitgevoerd met een 20AH uitneembare Accu.

De radius van een volledig geladen accu bij normale omstandigheden loopt op tot wel 70KM.

eberoscooters

Bekijk de video Van Behind The Beach Bike Rentals!

Ontdek wat u kunt verwachten als u met 1 van onze huur fietsen door Zandvoort en omgeving rijdt.

In tegenstelling tot veel andere kustplaatsen is de dorpskern van Zandvoort authentiek gebleven. En biedt beschutting bij winderig weer doordat de dorpskern op enige afstand van het strand ligt. De dorpskern van Zandvoort aan Zee kenmerkt zich met zijn vele gezellige terrasjes, kroegjes en winkeltjes.
Wat denkt u van een fietstochtje door de duinen richting Noordwijk, Bloemendaal, IJmuiden, Vogelenzang, Overveen of Haarlem?
Door de prachtige duinen lopen verschillende verharde fietspaden, waar u een heerlijke fietstocht kunt maken en onderweg, herten, konijnen en wilde koeien en paarden kunt tegenkomen… Dus niet schrikken!
Behind the Beach Bike Rentals is een Fietsverhuur bedrijf met een andere aanpak. Wij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder…
Wij verhuren Tandems maar ook Ouder-Kind Tandems, Mountainbikes, Picknick-fietsen, Toerfietsen met 3 of 7 versnellingen en zelfs Toerfietsen met elektrische trapondersteuning. Vergeet niet; de wind komt bijna altijd van voren!

Kom gewoon zelf eens kijken op de Haltestraat 51, midden in het centrum.

Vestiging Zandvoort

Belangrijk bij het reserveren van een fiets.

Bij een reserveringen is het noodzakelijk dat deze voor 12:00 uur worden opgehaald, anders vervalt de reservering!

Behind the beach bike rental app. Gratis Download !

apple app behind the beach

Download

android app behind the beach

Download

Volg ons op Facebook