Behind The Beach arrangementen aanbod.

Voor alle arrangementen is reserveren vooraf noodzakelijk, i.v.m onze planning.

Cycle & BBQ:

Een heerlijke fietstocht, inkl. fietsen, door de duinen van Zandvoort, onderweg wachten wij u op een afgesproken plek op, alwaar wij met onze mobiele Gas BBQ (gewapend zelfs met blus materialen) u midden in de mooie duinen een heerlijke BBQ aanbieden met 4 soorten vlees, salade, brood, drankjes en sausjes. Na circa 1 ½ uur vervolgt u weer uw route (overdag evenement).

Minimaal 8 deelnemers 

Prijs per volwassene persoon Euro 39,50

Picknick tochten:

Ontdek de fantastische omgeving van Zandvoort leg een deken in de duinen neer (ontvangt u van ons) en geniet van een heerlijk vers verzorgde picknick.

U krijgt een picknickfiets (met grote mand voorop) mee en normale versnellingsfietsen voor de rest van het gezelschap, plus een fantastische goedgevulde picknickmand.

Prijs picknick per persoon bij 2 personen         Euro 28,50 pp

Vanaf 4 personen  Euro 24,50 pp     

picknicktocht

Keukenhof tour:

Geen zin om in de rij te staan bij de Keukenhof? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Regel direct bij ons uw entreebewijs voor de Keukenhof.

 

Prijs all-in (inkl fiets met versnellingen) Euro 29,50

Fiets Puzzeltocht:

Een fietstocht met een spel element, u ontvangt een cryptische route beschrijving en vragen onderweg. Uw antwoorden kunt u nadien zelf nakijken op het beveiligde gedeelte van onze website. Deze Puzzel-tocht gaat door het dorp van Zandvoort en omgeving en duurt circa 3,5 uur maar u mag er natuurlijk ook de hele dag over doen.

 

Prijs per persoon Euro 17,50

Cycle & Lunch:

Mooie fietsroute waarbij u onderweg een heerlijke lunch krijgt aangeboden.

(drankjes zelf afrekenen)

 

Prijs per persoon Euro 24,50

Cycling Diner:

Mooie fietstocht door de duinen en langs het strand van Zandvoort aan zee waarvan u flink trek zult krijgen aansluitend een fantastisch 3 gangen diner in Zandvoort aan Zee. Dit is echt iets voor fijnproevers eventueel uit te breiden naar 4 of zelfs 5 gangen.

(drankjes zelf afrekenen)

 

Prijs per persoon Euro 44,50

Tour Culinaire:

Een lopend buffet op de fiets! U ontvangt een fietsroute langs het strand en de duinen waar u bij uw eerste stop uw voorgerecht, uw 2e stop uw hoofd gerecht en bij de 3e en laatste stop wordt het dessert geserveerd.

(drankjes zelf afrekenen)

 

Prijs per persoon Euro 49,50

Tour Culinair

High-Tea & Cycle:

Een fantastische High-Tea beleving en vervolgens een leuke fietstocht door het national Park Zuid kennemerland.

Prijs per Persoon Euro 31,50

High Tea & Cycle

Segway & Cycle

Eerst een clinic met de Segway vervolgens maken we een leuke tour met de Segway langs het Circuit en door de duinen.  Onder weg in de duinen is er kans dat je wilde dieren tegen kan komen. De tours zijn voor 16 jaar en ouder. Na de Segway beleving ontvangt u een fiets en kunt u de rest van de dag genieten van de mooie omgeving van Zandvoort.

Maximaal 8 deelnemers

Prijs per persoon 49,50

Guided MTB tour 

Mountainbiketour van 3,5 uur onder begeleiding van ervaren gids die u mee neemt over deels het ATB parcours en het strand van Zandvoort aan Zee. Uw gids zal u ook informeren over de prachtige omgeving.

minimaal 10 deelnemers

Prijs per persoon 38,50

Vergaderen op een Tandem

Vergaderen op de Tandem, heb vertrouwen in de bestuurder, spreek 1-op-1 met uw collega of chef en zet de puntjes eens op de i.

prijzen vanaf:€ 14,25

Tandem Puzzeltocht

Tandem Puzzeltocht door dorp & prachtige duinen, teams strijden tegen elkaar. Vindt via cryptische route beschrijvingen de route

prijzen vanaf:€ 24,50

Zandvoort en zijn omgeving heeft veel te bieden dus hoeft u zich niet te vervelen.

Dit bedrijf maakt het mogelijk.

Kijk wat Zandvoort-Events allemaal aanbied.

zandvoort-events.nl

Zandvoort-events

E-Bike Puzzel toertocht


Deze elektrische fiets is ontwikkeld voor de moderne fietser. De middenmotor zorgt voor een actieve beleving van het fietsen en geeft langdurig ondersteuning op eindeloze fietstochten. De middenmotor technologie is de nieuwste ontwikkeling bij e-bikes. Een fietstocht op de nieuwste e-bikes met middenmotor met een spel element, u ontvangt een cryptische route beschrijving en vragen onderweg. Per stel worden de deelnemers losgelaten en spelen tegen elkaar. De antwoorden kunt u nadien zelf nakijken op het beveiligde gedeelte van onze website. Deze Puzzel-tocht gaat door het dorp van Zandvoort en omgeving en duurt circa 3,5 uur maar u mag er natuurlijk ook de hele dag over doen.

Prijs 27,50 p.p.

Midra E-bike

High Beer

Cycle & aansluitend onze bier proeverij

Starten vanaf 10:00 uur met een leuke fiets tocht door Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Uw beloning wacht bij terug komst…… vanaf 15:00 uur bier proeven.

Bier proeverij met bij elk speciaal biertje (6 stuks) de juiste spijs combinatie, uiteraard is er uitleg over het geserveerde biertje en het gerechtje wat daar bij hoort.

Prijs incl. fiets en high-beer Euro 33,50 p.p.

Minimaal 8 deelnemers

High-Beer

High Wijn

Cycle & wijn proeverij

De fietstocht door Nationaal Park Zuid Kennemerland start vanaf 10:00 uur, rond de klok van 15:00 uur beginnen wij bij terugkomst aan de wijn proeverij.

Heerlijke wijnen proeven ( 6 stuks) met telkens daarbij het juiste kleine gerechtje, uitleg over de afkomst van de wijn en het geserveerde kleine gerechtje.

Prijs incl. fiets en High-wijn Euro 35,00

Minimaal 8 deelnemers

High WineKlik hieronder voor de voorwaarden.

leveringsvoorwaarden arrangementen.pdf